Ad

Voditelj i učesnica Maldiva se ljubili u uživo programu, pale opklade za seks!

VODITELJ MALDIVA I TAKMIČARKA SE LJUBILI UŽIVO: Sigurno će pasti seks, pale i prve opklade

Mladen i Dalila seks i tuča

Kupovina Prodaja

Već pale opklade između učesnika muzičkog kampa, kad će pasti seks između Dalile Mujić i Mladena Vuletića
Posle samo jednog dana pauze, Dalila Mujić ušla je u muzički kamp „Maldivi“. Njoj je za razliku od drugih takmičara daleko lakše, jer je svakodnevno sa svojim dečkom, Mladenom Vuletićem, s kojim je započela romansu u „Parovima“.“Oni će sigutno ovde imati seks“, šuškaju učesnici „Maldiva“, koji su gledali šou program „Parovi“.
Uostalom, čim je došao na posao, Mladen Vuletić je zauzeo svoju poziciju za stolom, a Dalila Mujić mu je
pošla u zagrljaj i poljubila ga.“Nedostaješ mi“,rekla mu je Dalila.“I ti meni“, odgovorio je Mladen Vuletić, sramežljivo. Ostali učesnici su se smejali ovim izlivima ljubavi.

 

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Voditelj i učesnica Maldiva se ljubili u uživo programu, pale opklade za seks!”

  1. Tyson kaže:

    Debeli anaboličar Mladen koji glumi big bossa ovde i DALABUlila bez obraza, on je nacionalnoj osnovi propisno izvrijedjao i istukao 3 puta a ova kuja bez obraza i dalje je sa ovim tvorom. Bljaak i fuuuuj!!!

  2. Tyson kaže:

    DALABUlila čiji je otac šef vehabija a majka konzumira supstance (zbog nje), LAŽE 24h…morate je izbaciti, pod hitno. neka iritira i vredja nevaspitana krava svoje odakle i dolazi! raspitajte se detalnije o njoj u Tuzli i okolini, jer je ona prava seljančura sa sela kod Tuzle!

  3. Tyson kaže:

    UHAPSILI OCA i UJAKA Dalile MUJIĆ (Moreno) u Zvorniku zbog VEHABIZMA!!!! Haloooo SRBIJO PROBUDI SE i pod hitnooooo oterajte ovu prostakušu iz naše SRBIJE!!!!

Leave a Reply