Ad

Pravila

Pravila takmičenja Maldivi 2016. koje se emituje na TV Hepiju

 

Pravila Rijalitija Hotel Maldivi 2016. TV Happy

 • Svi učesnici ulaze kao pojedinci
 • Učesnici zarađuju svakog dana pozitivne i negativne poene.
 • Pozitivni poeni dobijaju se aktivnim učešćem u zadacima ili odlukom produkcije u vidu nagrade
 • Negativni poeni se dobijaju ukoliko učesnici ne sarađuju u aktivnostima ili odlukom produkcije
 • Svi poeni se unose u tabelu i na kraju nedelje utiču na nominovanje
 • Učesnik koji je prvi na tabeli sa najvećim brojem poena, automatski je izuzet od nominacije
 • Učesnik sa najmanjim brojem poena, automatski je nominovan
 • Učesnici kroz igre dobijaju mogućnost da se spoje
 • Glavna Nagrada od 100.000 eur će se povećavati ili smanjivati u odnosu na rezultate u igrama i u odnosu na nagrade i kazne učesnicima

Striktno zabranjeno  u Maldivima

 • Zabranjen je svaki govor mržnje.
 • Zabranjen je svaki vid agresije, odnosno fizičkog nasilja.
 • Zabranjeno vređanje na nacionalnoj, etničkoj, rasnoj osnovi.
 • Zabranjeno je svako spominjanje politike.
 • Striktno je zabranjeno suprotstavljanje neutralnoj tački gledišta, zabranjen je PR marketing (PR – Plasiranje Robe) i forsiranje političkih partija.

 

Kupovina Prodaja

Hotel Maldivi: Ovo su svi detalji novog rijalitija!
Tačno 24 takmičara, koji su se na kastingu pokazali kao dobri pevači, lepog su Izgleda, harizmatični i već umeju da vladaju scenom, ući će u četvrtak, u 20 sati u – muzički kamp u Hotelu Maldivi. Kroz muzičke radionice i nastupe, oni će se dalje regrutovati za veliki muzički projekat “Happy zvezde“, u kojem će učestvovati najbolji.

Kroz ceo serijal, polaznici ovog, može se reći muzičkog kampa, biće podeljeni u dve grupe: Gosti, koji uživaju i Posluga hotela, (kuvar, konobar, spremačica…). S obzirom na to da je čitav serijal zamišljen kao veliko takmičenje, članovi ovih grupa će se smenjivati, i u zavisnosti od toga ko pobedi u takmičenju.

“Da li će uživati u čarima odmora u hotelu sa bazenom ili biti posluga, zavisi od njihovog talenta. Svake subote imaće priliku da pokažu svoj muzički i talenat za scenski nastup. Tokom cele nedelje oni će izvesno vreme posvetiti pripremama se sa svojim mentorima, koreografima i stilistima za nastup i imitacije. Na taj način, gledalac će videti i sve ono što se dešava pre nastupa na sceni, od izbora muzičke numere do samog nastupa. Kad se ne takmiče muzički, ucesnici Maldiva boriće se u sportskim igrama na bazenu i u dvorištu“, ističu u produkciji Hepi televizije.

Ovako koncipiran, format je privlačan za ljubitelje rijaliti programa, ali i muzičkih programa. Publika, odnosno gledaoci će imati priliku da vidi takmičare ne samo na sceni nego i u različitim životnim situacijama i kroz interakciju sa ostalim takmičarima, u kojima će doći do izražaja sve njihove karakterne osobine. Cilj takmičara je da ostanu do kraja u muzičkom kampu, jer će onda imati priliku da učestvuju u velikom muzičkom takmičenju “Happy zvezde“, koje počinju na jesen.

“Ulogu produkcije, ovde preuzima Menadžment hotela “Maldivi”, a voditelj i domaćin je turistički vodič, koji usmerava i vodi aktivnosti u hotelu, kampu i subotnjem takmičenju. Mentori su zaduženi da se svaki takmičar adekvatno pripremi za nastup na sceni. To su dokazani pevači, ličnosti sa domaće muzičke scene, poznati javnosti, ali i muzički obrazovani, kako bi mogli na adekvatan način da pripreme takmičare za nastup držeći im vežbe iz pevanja i scenskog nastupa, hvaleći i kritikujući“, pravila su ovog muzičkog takmičenja.

Sistem glasanja i u ovom programu biće merodavan da se takmičari zadrže u daljem učešću ovog muzičkog šoua.

Kupovina Prodaja

8 Responses to “Pravila”

 1. sab kaže:

  Cao! Mogli ste i mene da ubacite na Maldive da pravim show

 2. Sretko kaže:

  A zašto još niste IZBACILU ludog gorštaka Zmaja i ZLOBNE debele Golubovićke?!?

 3. Mira kaže:

  Hvala sto ste me naterali da ne gledam vise happy tv. Vasi administratori chata maldivi su banovali moj IP Roosvelt, HAOS, Rusija ZBOG UPOTREBE VELIKIH SLOVA, sifra WHOOOP. Ionako je promasaj

 4. jeli moguce da sam morao znak et koj vam neradi u polju za e-mail niti coppy paste na tastaturi ste ukinuli taj znak,nadalje za ulogovati se u chat treba covijek da bude pametniji od najnadprosecnijeg „mozga“ usput za uc u chat je nemoguce makar se trazi i to sto se trazi ništa vam neradi pa kako vas nije sram a dalje cu se suzdrzati!

 5. Kako se registrirati u chat ??????????????????????????

 6. milan djordjevic kaže:

  zasto nema prenosa na obnu i beljini molim odg

 7. Stefan kaže:

  Ja sam Stefan Nikolic iz Crne Gore,imam 20 godina.Repujem od svoje 9 godine slusam tu muziku i furam taj fazon.Pored repovanja radim u jednom frizerskom salonu.Mijenjam cure cestoi mislim da sam veliki smeker koji je spreman za veliki souuuuuu.Volim da se tetoviram vec sa svojih 15 godina citava ruka mi je bila istetovirana. 0038269428065

Leave a Reply