Ad

Maldivi 2015. se snimaju u Zemunu, ostrvo sa bazenom – studio sagrađen! (FOTO)

Na fejsbuk profilu rijalitija, do sada je najavljeno da će u njemu učestvovati sve same zvezde Parova – Ružica Veljković, Tijana Ajfon, Filip Đukić i Jovana Matora, a šuška se da će im se možda pridružiti i Nataša Šavija
Maldivi učesnici

Parovi su otrovali pola Srbije, ali to je bilo samo zagrevanje u odnosu na ono što nam sada sledi!

Na „egzotičnom ostrvu“ koje se trenutno gradi u Zemunu, u dvorištu pored „Parova“, učestvovaće bar polovina likova koji već nekoliko meseci bludniče i prave haos u ovom rijalitiju.

Maldivi počinju onog trenutka kada se završe Parovi, a to je 28. jun. Na fejsbuk profilu rijalitija Maldivi, do sada je najavljeno da će u njemu učestvovati sve same zvezde Parova – Ružica Veljković, Tijana Ajfon, Filip Đukić i Jovana Matora, a šuška se da će im se možda pridružiti i Nataša Šavija.

Toma o ulasku na Maldive, na 4 nedelje:)

Administrator zvanične fejsbuk stranice demantovao je da će u Maldive ući Igor Kostić rečima: „Igor X ipak ne ulazi na Maldivi“, pa ako nije tačna gramatika, možda je tačna informacija. Ista osoba je obavestila zainteresovane da su Maca i Jelena Golubović odbile da učestvuju u novom rijalitiju. I one su se setile…

Kupovina Prodaja

 

Delic ambijenta koji cemo gledati za mesecak dana 🙂

Iako se Maldivi najavljuju kao „Takmičenja na egzotičnom ostrvu, sa ogromnim bazenom, veštačkim vodopadom, puno egzotičnih biljaka i visokih palmi“ radovi u okviru propale Fabrike „Obuće“ u Zemunu, gde je inače sedište Televizije Hepi, govore da će se sva egzotika naći baš tu, iza betonske ograde u Trgovačkoj ulici.

 

IGOR X IPAK NE ULAZI NA MALDIVI!

Nije da smo zluradi i da ne bismo voleli da su nam Maldivi na jednoj od trasa GSP-a, ali što je mnogo, mnogo je.
Dakle, „Maldivi“ u srpskoj varijanti, tu negde na početku Zemuna, sa starletama i starletanima iz Parova.

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply