Ad

Gradski Seljaci – novi rijaliti na Hepi TV

Još jedan u nizu – (VIDEO) KAO DA NAM JE MALO RIJALITIJA: Farma, Parovi i Veliki brat dobijaju novu konkurenciju u vidu rijalitija Gradski Seljaci!
Gradski Seljaci

Među prvim učesnicima rijalitija Gradski Seljaci su se našli Mimi Oro, Jelena Jovanović, Tijana Ajfon, Jelena Krunić i mnogi drugi
Uskoro će sa emtivanjem početi novi rijaliti progam pod nazivom „Gradski seljaci“, gde će gledaoci imati priliku da 24 sata prate javne ličnosti koje će produkcija smestiti u seosku sredinu, kako bi se oprobali u riljanju, čuvanju krava, ovaca i koza, kao i ostalim radovima na njivi. Još uvek nije poznato na kojoj televiziji će biti emitovan ovaj rijaliti, među prvim učesnicima su se našli Mimi Oro, Jelena Jovanović, Tijana Ajfon, Ivan Gavrilović, Đoša, Đus, Jelena Krunić i mnogi drugi. Starlete, pevači i ostale javne ličnosti su imali priliku da iskuse najteže seoske poslove, daleko od luksuza i savremenog života, što nam je potvrdila Tijana Ajfon.“Čim sam čula za koncept serijala već sam sebe zamišljala kako se snalazim u seoskim poslovima. Kada me je Danijel Đurić pitao da učestvujem sa Mimi, prihvatila sam istog momenta. Bilo je zabavno. Nešto sam naučila, a bilo je i onoga što sam ja pokazala, jer imam iskustva. Ovo nije samo običan rijaliti, već prikazuje koliko seoski život može da bude u lep, a ne samo težak“, rekla je Tijana za Kurir.

Kupovina Prodaja

Pogledajte kako će izgledati novi rijaliti:

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply