Ad

Dalila Moreno ušla u Maldive i odmah prekršila najstrože pravilo pa joj sledi kazna od Marića!

Dalila se „izletela“ pred „Maldivljanima“, sledi kazna? (VIDEO) – Dalila Moreno, bivša učesnica „Parova“ i nova takmičarka „Maldiva“, otkrila je učesnicima muzičkog kampa informaciju iz spoljnog sveta, što je zabranjeno

Moreno kazna

Kupovina Prodaja

Youtube/TVHepi

Dalila prenosila informacije iz spoljnog sveta

Mujićeva, koja je u ponedeljak zajedno sa Anom Spasojević i Anamarijom Džambasov ušla u „Maldive“, ispričala je takmičarima šta se napolju piše o Gastozu.

– Znate li da je Gastoz prebio Zoricu i završio u zatvoru posle finala? Zovu me novinari da me pitaju da li je Gastoz udarao Zoricu dok smo bili u vili. Ja znam da ona nikad nije mogla da ćuti. Kad god joj je rekao da prestane da priča, ona je nastavila po svom. Otišli su u kafanu posle žurke, ova se sigurno olešila, a on to nije mogao da gleda i eto – prepričala je Dalila svoje viđenje ove situacije, iako su i Zorica i Nenad demantovali da je između njih došlo do ikakvog fizičkog sukoba.

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Dalila Moreno ušla u Maldive i odmah prekršila najstrože pravilo pa joj sledi kazna od Marića!”

  1. Marijana Radojcic kaže:

    ПРОФУКЊАЧО МЕХАБИЈСКА, КОМЕ СИ ТИ ДОШЛА ПРОДАВАТИ МОРАЛ У СРБИЈИ? ТИ СИ ОЗБИЉАН БОЛЕСНИК ЗА ЛЕЖАТИ НА ПСИХИАТРИЈИ. МОЖЕШ СВОЈЕ „ПРАВО ЛИЦЕ“ ПРИКРИВАТИ, АЛИ ГА НЕЋЕШ НИКАД ПРИКРИТИ, ЈЕР ГЕНЕТИКА ТИ ЈЕ НЕМИНОВНА.

  2. Tyson kaže:

    Bošnjakinja DALILA MUJIĆ (Moreno) UHAPŠEN JOJ UJAK zbog VEHABIZMA!!! Štaradi ova prostakuša lažovka u SRBIJI??? IZBACITE JE ODMAH!!!

Leave a Reply